Paul

quote Paul BerghuisZelfverzekerd, sterk, enthousiast, eigenzinnig en direct dat is Paul Berghuis.

Foto: Jolwin Dobbelsteen

Hij kan vlijmscherp uit de hoek komen en praat graag en veel. Toch blijkt hij opmerkelijk goed te kunnen luisteren. Ook legt hij buitengewoon snel de vinger op uw zere plek.

Vanuit zijn jarenlange ervaring in de zorg verwacht u wellicht een lieve, zachte man met veel geduld. U komt dan bedrogen uit: Paul Berghuis is hard, kort door de bocht en resultaatgericht. Zijn zachtaardige karakter ziet u pas als u merkt dat hij het beste met u voor heeft.

Provoceren doet hij niet om u te kwetsen, maar u te helpen uw zwaktes en irritante eigenschappen te onderkennen. Hij dwingt u niet tot verandering, maar tot inzicht in uw gedrag. U kunt vervolgens zelf bepalen of u hier iets aan wilt doen.

Ruim 25 jaar werkt Paul Berghuis als verpleegkundig manager. Van verzorgingshuis tot huisartsassistent en van academisch ziekenhuis tot thuiszorg, zijn scherpe oordeel velde hij altijd al. Door een opleiding tot provocatiespecialist kan hij dit oordeel ook professioneel inzetten. Hij werkt zowel voor groepen als personen en zowel voor geldverdienende als geldverslindende organisaties.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com