Intro

quote maxim februariDe wereld is voortdurend in beweging. Veranderingen maken ons nerveus. Meebewegen is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Een stem in uw hoofd roept om het hardst dat u tegen de stroom in moet zwemmen om bij de bron te komen; immers, meebewegen is buigen. U buigt niet, maar wordt ook niet gehoord. U vergroot hierdoor het risico dat u gepasseerd wordt voor die mooie promotie of dat u zelfs uw baan verliest.

Vindt u dat erg? Bent u bereidt naar uzelf te kijken? En wilt u, uw angsten te lijf gaan? Als het antwoord op deze vragen ja is, dan biedt NietsPersoonlijks u uitkomst. Dit concept van GedachtenInGang  zorgt voor het onderkennen, accepteren en ombuigen van uw angst met als doel: nieuwe kansen te zien door oude patronen te doorbreken.

De hartelijke exitstrategie van NietsPersoonlijks is gericht op het vergroten van het werkplezier: in de huidige functie, in een andere functie of in een nieuwe betrekking.

Iedereen zoekt de uitgang uit de eigen vicieuze cirkel. NietsPersoonlijks wijst de weg met ‘een hartelijke exitstrategie’:  voor zowel werknemer als werkgever.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com